Київ
Київ
Вінниця
Дніпро
Донецьк
Житомир
Запоріжжя
Івано-Франківськ
Кіровоград
Луганськ
Луцьк
Львів
Маріуполь
Миколаїв
Одеса
Полтава
Рівне
Севастополь
Суми
Тернопіль
Ужгород
Харків
Херсон
Хмельницький
Черкаси
Чернівці
Чернігів
Укр
Задати питання
0
0

Шини Laufenn новий старий бренд. Що це та звідки

Давайте познайомимося з цим брендом Laufenn. Що це? Що від нього очікувати а що ні?

Почнемо з того, що цей бренд - повністю збудований і належить Південнокорейській кормпанії Ханкук. Ще з десяток років тому цей бренд був започаткований для входу в середній та бюджетний цінові сегменти. Шини Лауфен Laufenn виготовлялися в Індонезії та мали зайняти місце дешевше Ханкук, але з їхніми технологіями.

Декілька років потому Hankook, розкрутивши цей бренд в Азії, вийшла з шинами Лауфен в Європу і почала іх виробляти на своєму заводі в Угорщині. 

В слід за підняттям популярності бренду Ханкук, який, наразі, є преміум сегментом. Бренд Лауфен вимушений був підтягуватися за своїми споживацькими якостями до Європейського середнього класу шин. А там дуже висока конкуренція.

На сьогодні laufenn - відповідає всім вимогам Європейських водіїв. Він виробляється в Європі та для Європи. Шини цього бренду розробляються потужними і поважними інженерами Ханкук. Маючи доступ до найсучасніших технології в шинному бізнесі, при цьому на них не лежить тягар вартості розробки цих технологій. І ціна вас приємно здивує.

Спробуйте.
Це класна шина за свою ціну!

наш блог

Читайте також

Типи шин і характеристики правильного вибору
10.10.2023
Типи шин і характеристики правильного вибору
Шини - це не просто шматок гуми між вами і дорогою; це складне рішення, яке забезпечить управління, комфорт під час їзди.
читати докладніше
Тиск
10.10.2023
Тиск
Тиск у шинах – показник, який впливає на багато факторів. Від того, яка кількість стисненого повітря буде закачана в покришку і наскільки добре вона триматиме його в собі, залежить не тільки керованість автомобілем і термін експлуатації покришок, а й безпека пасажирів і збереження вантажів, що перевозяться ТЗ.
читати докладніше
Як обрати зимові шини?
10.10.2023
Як обрати зимові шини?
Як обрати зимові шини? Які відмінності? Які особливості?
читати докладніше